Menu
Beker inspiratie SCD’83 voorbij
14 september 2019

Beker inspiratie SCD’83 voorbij

SCD’83 verzuimde thuis op het sportpark “de Boekweit” met ruime cijfers in het bekerduel af te rekenen met de 4e klasser ’s Heerenbroek, het won wel maar deed dit slechts met 2 – 1.

Doordat HTC pas laat  in Ommen tegen OZC de wedstrijd met 3 – 4 naar zich toe trok gaan de Zwollenaren door op een beter doelpuntgemiddelde. SCD’83 wisselde te vaak sterke momenten af met zeer zwakke ideeën om een goed resultaat neer te zetten. Nadat ’s Heerenbroek in de begin fase via Rob Henniphof en Martin van Ittersum goed mogelijkheden hadden laten liggen om hun ploeg op voorsprong te zetten had SCD’83 na een minuut of 10 de mogelijkheid om de score te openen Melvin Hulleman  knalde net naast en Ramon Hulleman was te gehaast in zijn actie. Enkele minuten was het Ramon Hulleman op aangeven van Martijn Ballast die doel trof 1 – 0. Vanaf de aftrap stond de stand bijna weer gelijk maar de paal stond succes voor Gert Kwakkel in de weg. Na een half uur spelen kwam ’s Heerenbroek langszij Rob Henniphof strafte geknoei achterin bij SCD’83 genadeloos af     1 – 1. 

In de eerste minuut van de tweede helft zette SCD’83 de zaken weer naar zijn hand Niels Baas werkte de corner van Martijn Ballast achter doelman Visscher 2 – 1. SCD’83 vergat daarna het tempo hoog te houden en het gaf de tegenstander steeds weer de mogelijkheid om terug te komen en het maakte zelf te veel verkeerde of foute keuzes om de score verder uit te bouwen. In de slotfase kreeg Jordi Hulleman nog een goede kans om de score naar 3 – 1 te schieten maar doelman Jelmer Visscher  stond verder succes in de weg. Volgende week zaterdag start de competitie voor SCD’83 met een thuiswedstrijd tegen CSVC uit Coevorden.