Menu
Bekerwinst voor SCD’83 tegen OZC.
07 september 2019

Bekerwinst voor SCD’83 tegen OZC.

SCD’83 heeft op het sportpark Westbroek in Ommen goede zaken gedaan, het won met 2 – 3 de bekerwedstrijd tegen OZC.

SCD’83 kende een flitsende opening 35 seconden na het beginsignaal van scheidsrechter Stan Endeman  stond het 0 – 1 voor de mannen van trainer Tempelman, na een uistekende passe van Martijn Ballast scoorde Ramon Hulleman. Lang duurde de euforie niet bij SCD’83 want in de 6e minuut  was het OZC aanvoerder Harm Jan Tip die via een hard ingeschoten vrije trap de stand op 1 – 1 zette. Beide ploegen kregen daarna mogelijkheden maar waren slordig in de afwerking, ruststand  1 – 1.

In de 48e minuut stond de teller op 1 – 2 voor SCD’83 en het was wederom Ramon Hulleman die zijn handtekening  zette voor de treffer ditmaal op aangeven van Mathijs Schumacher. SCD’83 leek een makkelijke middag te krijgen helemaal toen na een uur spelen aanvoerder Ramon Hulleman zijn derde doelpunt achter doelman Rob Schuldink knalde nadat deze eerst nog het schot van Schumacher had gekeerd. Daarna deed de thuisploeg er een schepje bovenop dat in de 66e zijn vruchten afwierp Jesse de Lange schoot de 2 – 3 binnen. SCD’83 kreeg nog uitstekende kansen om de score verder te verhogen, Schumacher kreeg van dichtbij glijdend net de voet niet tegen de voorzet van Melvin Hulleman en in de extra tijd zag invaller Ingwer Huizinga zijn schot via de binnenkant paal het veld weer in stuiteren. Ook de thuisploeg was niet gelukkig met de kansen of doelman Robert Withaar stond verder succes in de weg.

HTC vorige week tegenstander van SCD’83 won zijn thuiswedstrijd tegen ‘s Heerenbroek met 3 – 1. Volgende week speelt SCD’83 op de “Boekweit” de laatste wedstrijd van de voorronde tegen ’s Heerenbroek.