Menu
DEDEMSVAART GAAT LOS MET KLEINTJE VARIA
05 juli 2021

DEDEMSVAART GAAT LOS MET KLEINTJE VARIA

Als de coronaregels het toelaten, is de Julianastraat in Dedemsvaart op vrijdag 6 en zaterdag 7 augustus hét decor van Kleintje Varia.?? Een vernieuwd feest van herkenning en Samenwerking met de hoofdletter S. Dedemsvaart gaat voor Samenwerking en verbinding!

Beide dagen staat er een Beach voetbaltoernooi van de gezamenlijke voetbalverenigingen op het programma, waarbij jongens en heren en meisjes en dames in verschillende teams en leeftijdscategorieën strijden om de felbegeerde bokalen. ???
Later op de dag volgen er spetterende optredens van Dansstudio Movation en Dansschool Drenth. ??
Het dak gaat eraf! Want vrijdagavond gaan de voetjes van de vloer tijdens het gezellige zomeravondfeest. ??De gezamenlijke horeca en carnavalsvereniging De Venekloeten halen alles uit de kast om als vanouds een feestje te bouwen. ??
VRIENDEN VOOR DEDEMSVAART LIVE
Zaterdag is het tijd voor de halve finales en finales van het Beach voetbaltoernooi, die opnieuw worden opgeluisterd met swingende optredens van Dansschool Drenth. ? Aansluitend heeft de horeca een fantastische feestavond ‘Vrienden voor Dedemsvaart Live’ in petto. ?? Wie naar het dorp komt, waant zich in tropische sferen, want het zand op de Julianastraat blijft lekker liggen. ???
Dedemsvaart heeft massaal de handen ineengeslagen om dit eerste evenement na de lockdown weer mogelijk te maken. Met dank aan de gezamenlijke voetbalverenigingen, Promotie Stichting Dedemsvaart (PSD), Dedemsvaartse Middenstand Combinatie (DMC), Stichting Dedemsvaria en de gezamenlijk horeca. ??
ONDER VOORBEHOUD
De data 6 en 7 augustus zijn overigens wel onder voorbehoud. Alles valt of staat met de benodigde vergunning. Als de gemeente Hardenberg geen vergunning kan afgeven voor dat weekend, kan het feest helaas niet doorgaan. ?? Als de versoepelingen in verband met Covid pas na 10 augustus worden doorgevoerd, schuiven de festiviteiten op naar het weekend van 13 en 14 augustus. Ook hier geldt weer als de benodigde vergunning verstrekt wordt.
?? Opgeven voor het Beach voetbaltoernooi kan met de volgende link: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfcJ3tHmYMl.../viewform