Menu
Gezondheidscentrum (GC) Rollepaal medisch partner van SSA DVC Dedemsvaart voor de komende drie jaar
03 juli 2021

Gezondheidscentrum (GC) Rollepaal medisch partner van SSA DVC Dedemsvaart voor de komende drie jaar

Afgelopen woensdagavond hebben Lennard de Leeuw, mede eigenaar Gezondheidscentrum Rollepaal en Thijs Iliohan, namens de technische commissie van SSA DVC Dedemsvaart een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de komende 3 jaar. Met deze samenwerking wil SSA DVC Dedemsvaart verder vormgeven aan haar ambitie om de komende jaren de gezondheid en de fitheid van al haar spelende leden naar een volgend niveau te brengen.

 GC Rollepaal heeft vestigingen in Dedemsvaart (twee), Hardenberg en Wierden en is specialist op gebied van o.a. fysiotherapie, manuele therapie en fysiotraining voor zowel jong als oud. GC Rollepaal is geen onbekende voor Dedemsvaart. De afgelopen jaren verzorgde de organisatie als een rol binnen het medisch team van zowel SCD’83 en S.V. Dedemsvaart en is het tevens al meerdere jaren lid van Businessclub Dedemsvaart.

 

Gezondheidscentrum Rollepaal zal verantwoordelijk zijn voor de medische zorg binnen SSA DVC Dedemsvaart. Door middel van een uitgebreid medisch team, zal ieder spelend lid terecht kunnen, voor een 1e lijns behandelplan. Het grote voordeel aan het partnership met GC Rollepaal is de plaatselijke bezetting en de uitgebreide dienstverlening: voor langdurige blessures kan in samenwerking met het medisch team een gericht plan van aanpak gemaakt worden en de desbetreffende speler eenvoudig terecht in de praktijk in Dedemsvaart.

 

Lennard de Leeuw, mede-eigenaar van GC Rollepaal is blij met de vernieuwde en uitgebreide samenwerking: “Met deze stap hopen wij het gezondheidsniveau van SSA DVC Dedemsvaart naar een hoger niveau te brengen en tegelijkertijd onze naamsbekendheid onder de jeugd in Dedemsvaart te vergroten”. 

 

Het medisch team zal bestaan uit: Lennard de Leeuw (Medisch supervisor), Lisanne Ballast (Fysiotherapeut), Meryl Tetelepta (Fysiotherapeut), Chiel Dunnewind (Sportverzorger) en Hilde Pappot (Sportverzorger).