Menu
Houthandel van Deuveren treedt toe tot de Businessclub Dedemsvaart
17 december 2018

Houthandel van Deuveren treedt toe tot de Businessclub Dedemsvaart

Daags na de geslaagde aftrap van de Businessclub Dedemsvaart in de Baron hebben meerdere bedrijven inmiddels een lidmaatschap afgesloten. Een van deze bedrijven is houthandel van Deuveren uit Dedemsvaart.

Op een groot en zeer net terrein, midden in het centrum van Dedemsvaart, aan de Wisseling 22a huisvest houthandel van Deuveren zich al jaar en dag. “In totaal hebben wij aan de Wisseling zo’n 4.000 – 4.500 m2 aan opslaglocatie, shop en werkplaats” vertelt Jeroen Zwiep. Nadat broer Ronald houthandel van Deuveren in 2010 had overgenomen is Jeroen er 2 jaar later bij in gestapt. Naast het terrein aan de Wisseling hebben de broers ook nog een ruime opslaghal op het industrieterrein. “Ideaal voor het laden en lossen van grote vrachtwagens, maar ook gewoon harstikke noodzakelijk. Mede door de grote opslagcapaciteit hebben wij veel materiaal op voorraad en kunnen wij snel aan de vraag van de klanten voldoen”, aldus Jeroen.

 Houthandel van Deuveren heeft een zeer uitgebreid assortiment voor zowel particulieren, als zzp’er en bedrijven in tuinhout, balkhout, plaat-en isolatiemateriaal, etc. Daarnaast kunnen klanten ook terecht voor verf, beits, bevestigingsmaterialen en andere ijzerwaren in de kleine shop op het terrein aan de Wisseling. Naast materialen beschikt van Deuveren ook over een werkplaats waarin diverse soorten zaag-, schaaf- en freesmachines staan. “In onze werkplaats kunnen wij een extra stukje service bieden aan klanten in de vorm van maatwerk, zoals het op maat zagen, maar ook frezen, profileren, of schaven van hout is geen enkel probleem” vertelt Jeroen. Ook het maken van kozijnen, kasten, badkamermeubels, eiken tafelbladen of eiken tafels in ieder gewenste maat gebeurt in de werkplaats aan de Wisseling.

Mensen vanuit het hele land weten van Deuveren inmiddels te vinden. “Mede hierdoor hebben wij een aantal maanden geleden een vrachtwagen aangeschaft” vertelt Jeroen. “Mijn vader bezorgt sindsdien het grote spul met deze vrachtwagen door het hele land. Al met al begint het zo al aardig op een familiebedrijf te lijken” lacht Jeroen.

Aangezien Jeroen zowel spelend- als bestuurs- lid is van SV Dedemsvaart was hij op de hoogte van de Businessclub Dedemsvaart. “Een mooi gezamenlijk initiatief vanuit de voetbalverenigingen om zo het voetbal in Dedemsvaart naar een hoger niveau te tillen”. “Door de affiniteit met en betrokkenheid bij de voetbal was het voor ons een logische stap om toe te treden tot de businessclub” besluit Jeroen.