Menu
In memoriam: Martijn Reuvekamp
25 februari 2021

In memoriam: Martijn Reuvekamp

Op dinsdag 23 februari jl. bereikte ons het droevige bericht dat Martijn Reuvekamp is overleden. Martijn, man en vader van Janine en Wesley. Maar voor velen van ons zeker bekend als zoon van ons gewaardeerde erelid Jos en zijn vrouw Ina en broer van Leon en Michel.

Martijn is lange tijd nauw betrokken geweest bij de club. Als jeugdleider actief geweest maar bovenal bekend als de ambitieuze, getalenteerde en gewaardeerde scheidsrechter. De meesten van ons herinneren zijn kordate en duidelijke acteren als leidsman. Duidelijk was wie de leiding had. Helaas voor ons als club moesten wij zijn inzet delen met het door hem zeer geliefde brandweerkorps.  Daar konden we natuurlijk geen bezwaar tegen hebben daar hij in die hoedanigheid goed en nuttig werk heeft verricht.

Naast zijn werkzaamheden voor de club was hij graag op het sportpark om samen met zijn vaste companen de nodige wedstrijden te bekijken. Om vervolgens tussen de middag gezamenlijk een patatje met snack te nuttigen

Dit ging veelal gepaard met veel lol en humor.

We koesteren de herinneringen.

Onze gedachten gaan uit naar Janine, Wesley, Jos, Ina, Leon, Michel en overige familie en vrienden. We wensen hen veel sterkte toe om te gaan met dit grote verlies.