Menu
Informatie m.b.t. de ALV van SCD '83
02 november 2020

Informatie m.b.t. de ALV van SCD '83

Beste leden, Het bestuur van SCD ’83 wil jullie van harte uitnodigen voor de online Algemene ledenvergadering op maandag 9 november 2020 om 20:00 uur. De beperkingen, ons opgelegd vanwege het corona virus, zijn nog steeds van kracht. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de ledenvergadering van dit jaar online te houden. Het was een lastige afweging, maar dit lijkt ons het meest geschikte alternatief voor een reguliere ledenvergadering die we normaliter in ons Clubhuis organiseren.

 

 

We hebben overwogen om de ledenvergadering uit te stellen om toch een fysieke ledenvergadering te houden, maar de toekomst is op dit punt ongewis.

In het kader van volledige transparantie binnen onze voetbalclub willen wij ons graag verantwoorden over zaken die het afgelopen jaar gespeeld hebben of nog gaan spelen.  

 

Wij willen onze leden dan ook het volgende verzoeken:

 

Als je wilt deelnemen aan de online ledenvergadering, stuur dan vóór zondag 8 november 20:00 uur een e-mail naar secretaris@scd83.nl met;

 

- Je naam

- Je e-mailadres

- Je 06-nummer.

- mochten er meer leden plaatsnemen achter je pc, geef dan ook hun namen door. Dit in verband met eventuele stemmingen. 

 

Als er op voorhand vragen zijn voor de ledenvergadering, stuur deze dan ook vóór zondag 8 november 20:00 uur in.

Deze vragen zullen wij dan tijdens de vergadering trachten te beantwoorden.

Mocht je niet in het bezit zijn van de juiste middelen om de vergadering online bij te wonen, stuur dan tijdig een e-mail naar secretaris@scd83.nl.

Wellicht kunnen we in gezamenlijkheid tot een oplossing komen. 

 

Voor de vergadering zal je een link ontvangen zodat je kan inloggen in het programma waarmee wij de ledenvergadering organiseren.

Het digitale programma, aanbevolen  door NOC’NSF, zorgt ervoor dat wij op een juridisch juiste wijze een ledenvergadering kunnen organiseren.

 

Bij technische vragen neem dan contact op met Jelmer Koes ( 06 - 40 45 75 80).