Menu
Joeri Wulff nieuwe hoofdtrainer SSA DVC Dedemsvaart O-23
24 juni 2021

Joeri Wulff nieuwe hoofdtrainer SSA DVC Dedemsvaart O-23

De Technische Commissie van SSA DVC Dedemsvaart is blij om te kunnen melden dat vanaf komend seizoen Joeri Wulff de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van het beloftenteam (O-23). Joeri zal het hart van de staf vormen samen met Martijn Bouwman en Herman Dekker.

Met de intrede van de het beloften team geeft SSA DVC Dedemsvaart verder vorm aan het optimaliseren van de overgang van jeugdspelers naar de senioren. “Talentvolle A-spelers hebben op deze wijze langer de tijd om als team te wennen aan het seniorenvoetbal. Mochten ze vervolgens klaar zijn voor de stap richting de A-selectie, dan wordt dit natuurlijk direct gefaciliteerd”, aldus Thijs Iliohan namens de Technische commissie. 


Zowel Joeri, Martijn als Herman zijn echte clubmensen uit Dedemsvaart. “Mooi dat we op deze wijze ons steentje kunnen bijdragen aan het verder professionaliseren van ‘Voetballend Dedemsvaart’. De eerste jaren zijn cruciaal om een duidelijke en voor iedereen herkenbare structuur neer te zetten. Met de intrede van het beloften team, zetten we hiermee een mooie stap”, aldus Joeri Wulff.