Menu
Kevin Roozendal wint de DVC Dedemsvaart EK Poule
14 juli 2021

Kevin Roozendal wint de DVC Dedemsvaart EK Poule

It’s coming to Rome (and to Zwolle)! Italië heeft zich afgelopen zondag via penalty’s verzekerd van de tweede EK-winst in haar historie. Hiermee is er ook een einde gekomen aan de DVC Dedemsvaart EK-poule. Uit de ruim 140 deelnemers is Kevin Roozendal de meestervoorspeller gebleken, een knappe prestatie!

Lang bleef het spannend bovenin het klassement, waar een aantal deelnemers tot op de laatste wedstrijd streden voor plek 1. Kevin Roozendal heeft door zijn winst uit handen van de activiteitencommissie een DMC bon ter waarde van € 100,- gekregen. Ook de nummers 2 tot en met 5 bleven niet met lege handen achter. Zo kregen Tygo Ouwerkerk (#2), Thomas Snoeijer (#3), Lisanne Ballast (#4/5) en Jelmer Koes (#4/5) ook allen een DMC bon met mooie geldbedragen welke vrij te besteden zijn bij bijna alle Dedemsvaartse winkeliers! 

 

Wij hopen dat iedereen ondanks de vroege uitschakeling van het Nederlands elftal, wel een mooi EK heeft beleefd. Via deze weg dank aan alle deelnemers, Sportspoule voor het beschikbaar stellen van de mooie en gebruiksvriendelijke app, en SV Dedemsvaart, SCD’83 en Businessclub Dedemsvaart voor het beschikbaar stellen van het prijzengeld! 

Wij kunnen terugkijken op een succesvole EK-poule, hetgeen toch altijd zorgt voor net dát beetje extra spanning tijdens zo’n toernooi. Tot volgend jaar bij het WK 2022!