Menu
Laat jouw Clubhart spreken
15 maart 2019

Laat jouw Clubhart spreken

Met de Rabobank Clubkas Campagne sparen wij voor een bijdrage voor onze clubkas. Elke stem is geld waard!

Wat moet je doen?

  • Ieder lid van de Rabobank zal rond 15 maart a.s. een (digitale) stemkaart ontvangen van de Rabobank Clubkas Campagne.
  • Log in met de code die weergegeven is op de stemkaart en stem op SCD’83
  • De stemperiode is van 15 maart 2019 t/m 1 april 2019
  • Wel lid van de Rabobank en geen stemkaart in de bus ontvangen? Dan kun je contact opnemen met de Rabobank op 0523-622622 of via mail: particulieren.vvs@rabobank.nl

Stemperiode

Rond 15 maart a.s. ontvangen alle leden van de Rabobank een stemkaart, hiermee kunnen ze online 5 stemmen uitbrengen in de periode 15 maart 2019 t/m 1 april 2019 (maximaal 2 stemmen op één vereniging of stichting). Na de stemperiode wordt bepaald hoeveel een stem waard is (op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen). Verenigingen en stichtingen horen op de finale-avond 17 april 2019 hoeveel stemmen ze hebben gekregen en welk bedrag ze ontvangen.

Waarom stemmen op SCD'83?

Elke stem is dus geld waard! We willen het sponsorgeld van de Rabobank gaan gebruiken voor optimalisering en stimulering van het jeugdvoetbal, damesvoetbal en G-voetbal in Dedemsvaart in de breedste zin van het woord. Wil jij dat het jeugdvoetbal, damesvoetbal en G-voetbal in Dedemsvaart een boost zou kunnen krijgen? Probeer dan SCD'83 te helpen door familie, buren, collega's en alle anderen die een rekening hebben bij Rabobank Vaart en Vechtstreek te stimuleren hun stem uit te brengen op SCD'83. Hoe meer stemmen, hoe meer sponsorgeld. Stem SCD'83 rijk!