Menu
SCD '83 4 verliest op bezoek bij Mariënberg.
01 maart 2020

SCD '83 4 verliest op bezoek bij Mariënberg.

Het vriendenteam van SCD ’83, het vierde, speelde een lastige uitwedstrijd op bezoek bij Mariënberg 3. Het sportpark van de rood-zwarten ligt ook in een open vlakte, waardoor de wind vrij spel heeft. Dat in combinatie met hoosbuien en een flinke bult kou, krijg je niet de beste wedstrijden ooit. De drie punten bleven ook uiteindelijk in Mariënberg, maar je kan ook niet altijd winnen.

Na een half uur was het Mariënberg dat de openingstreffer maakte. Weinig aan te doen, als een aanvaller alleen op de keeper afgaat dan is het een koud kunstje.

 Vlak voor rust was het Ramon die de gelijkmaker er in prikte. Hoog drukzetten a-la Barcelona zorgde voor overname van het balbezit en een goed afgemaakte goal. Helaas zat het niet mee, Mariënberg maakte na een uur voetballen de 2-1. De thuisploeg kreeg weinig kansen maar de kans die ze kregen werd ook verzilverd tot een doelpunt. Nadat het weer heel erg van zich liet spreken en de spelers bijna transformeerde tot ijspegels is er in goed overleg besloten om de wedstrijd  vroegtijdig af te blazen en mooi de kantine in te duiken.