Menu
SCD '83 4 wint weer eens
09 maart 2020

SCD '83 4 wint weer eens

Voor het eerst sinds 19 november 2019 heeft SCD '83 4 weer eens weten te winnen. De mannen van Wim Koopman en Richard Hans waren met 3-0 te sterk voor OZC 7.

Het eerste kwartier oogde het allemaal wat onwennig bij SCD'83, maar na de 1-0 kwam daar verandering in. Stef gaf een mooie pass op Jur van Wijnen, die met zijn snelheid niet te achterhalen is voor de OZC-verdediging. Hij omspeelt de doelman van de Ommenaren en schuift zo de 1-0 tegen de touwen. Tien minuten later is het opnieuw Jur die op het scoreformulier komt. Ramon zet een prima aanval op vanaf de rechterkant en geeft een strakke voorzet. Jur tikt de bal binnen: 2-0. Toen had SCD het op de heupen en kwam daar ook nog Stef die de bal van afstand snoeihard op de kruising schoot. Geen goal, maar wel een duidelijke mededeling dat SCD bloed rook.

Ook OZC had kansen, maar Miquel hield knap zijn doel schoon na een aantal grote scoringskansen van OZC. Na enkele kansen over en weer was het uiteindelijk Peter Wolfshaar die de 3-0 scoorde. Uit een corner van Jur kopte hij raak. ''Een prima resultaat!'', vertelt trainer Wim Koopman. Een grote smet op de wedstrijd was het uitvallen van Rico de Boer. Hij kreeg een nare blessure aan zijn knie te verduren en heeft aangegeven dit seizoen niet meer te voetballen. Sterkte Rico!

Volgende week treed SCD '83 4 op de eigen Boekweit aan tegen Lemele 2.