Menu
SCD ‘83 maatje te klein voor FC Klazienaveen.
10 november 2019

SCD ‘83 maatje te klein voor FC Klazienaveen.

SCD ‘83 heeft vanmiddag een pijnlijke nederlaag geleden. Op bezoek bij FC Klazienaveen verloor SCD met 3-0. Door deze nederlaag staan de mannen van Richard Tempelman onderaan.

De bal leek een hete aardappel en het veld leek een ijsbaan. Weinig lukte vandaag voor SCD. Het was geen onwil, maar het was tamelijk ongelukkig. 

 

Na een half uur spelen kwam SCD op achterstand. Een afgezwaaide corner werd opnieuw ingebracht, waarna Nick van der Sleen raak kopte. Niet veel later maakte Roan Bruinsma de 2-0. Op een grote kans van Ingwer Huizinga na, was er weinig gevaar van Dedemsvaartse kant.

 

In de tweede helft bleef Klazienaveen domineren. Na ruim vijftig minuten gooide de thuisploeg de wedstrijd in het slot. Ramon Schoonewille haalde verwoestend uit vanaf een meter of 20 en trof doel. 

 

Vlak voor tijd kreeg Melvin Hulleman een goede kans op een eretreffer, maar zijn volley kwam in het zijnet. Concurrent SVN ‘69 won op bezoek bij Hollandscheveld, waardoor SCD nu hekkensluiter is. Over twee weken kan de keuzeelf van Richard Tempelman zich herpakken op bezoek bij datzelfde SVN.