Menu
SCD '83 neemt afscheid van drie trainers
12 juli 2020

SCD '83 neemt afscheid van drie trainers

SCD ’83 heeft afgelopen week afscheid genomen van Richard Tempelman, Nelis Louhennapessy en Nexhat Berisha. Alle drie de heren vertrekken naar HZVV. Nexhat gaat als trainer bij HZVV 2 aan de slag, Richard heeft de touwtjes in handen bij HZVV Jo19-1 en Nelis trekt zijn voetbalschoenen weer aan en gaat zelf voetballen bij HZVV 6.

Nexhat
Nexhat gaat na drie seizoenen SCD ’83 2 te hebben getraind een nieuwe uitdaging aan in Hoogeveen. ‘’Ik heb hier een geweldige tijd gehad. Maar mijn hart ligt hier dus het is geen vaarwel, maar tot ziens.’’ Ondanks dat hij in die drie seizoenen geen kampioenschap of periodetitel heeft gepakt, kijkt de oud-aanvaller van SCD ’83 1 terug op een geslaagde tijd als trainer.  ‘’Ik heb de jongens allemaal, stuk voor stuk, beter zien worden. Dat maakt me blij’’.

Nelis 
Nelis is weliswaar maar een seizoen assistent-trainer geweest, maar hij kijkt toch heel blij terug op zijn tijd bij SCD. ‘’Het is een mooie leerervaring geweest voor mij, ook ben ik hier weer een beetje verliefd geworden op het spelen van voetbal’’, vertelt hij. Hij kende hier weinig mensen aan het begin, maar langzamerhand bouwde hij hier toch een netwerk op. ‘’Alle mensen zijn hier heel warm en fijn om bij te zijn. Vooral de vaste clique supporters, ofwel oude garde, stel ik heel erg op prijs’’.


Richard
De talenten van Jo19-1 bij HZVV krijgen Richard voor de groep, een uitdaging die de oefenmeester graag aan gaat. ‘’Ik ben drie jaar trainer geweest bij SCD, ik heb geen moment spijt gehad van de beslissing. SCD is mijn club en ik zal hier vaak genoeg te vinden zijn, mede omdat ook mijn zoon Dimitri nog in het eerste fungeert’’. Het ontbreken van prijzen is voor Richard geen probleem: ‘’Deze jongens zijn een stuk gegroeid en in deze periode heb ik ook het debuut van Dimitri mogen meemaken. Een prachtige ervaring en ik denk dat dit team met de juiste mindset een goed seizoen 2020/2021 kan draaien onder leiding van Pim Donker’’.

Als afscheidscadeautje kregen de heren een shirt van SCD ’83 met hun naam er op. ‘’Een stuk persoonlijker dan bijvoorbeeld een collage met foto’s van het team, dit is echt top’’, vertelt Richard. Wij als SCD ’83 willen alle drie de heren bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren. We zien jullie graag nog een keer terug op de Boekweit, heren!