Menu
SCD’83 en sc Lutten delen de punten
03 november 2019

SCD’83 en sc Lutten delen de punten

Zowel, SCD’83 en de sc Lutten waren op het sportpark “de Boekweit”niet bij machte om de winst naar zich toe te trekken. Na ruim 90 minuten floot scheidsrechter Frei bij een 1 – 1 stand voor het einde.

In de 4e minuut was sc Lutten dichtbij de openingstreffer, de bal kwam na een knappe Lutten aanval voor de voeten van Ronald Kosse die leek te gaan scoren maar de lat was doelman Withaar te hulp die opgelucht ademhaalde. SCD’83 kwam beter in het spel en het kreeg mogelijkheden maar het ontbrak aan de juiste timing en geluk om doelman Lars Mulder echt in verlegenheid te brengen. Erik Wencker mikte te hoog op aangeven van Ramon Hulleman en Thomas Snoeijer moest ook zijn meerdere erkennen in de Lutten goalie bij een cornerbal. In de 27e en 29e minuut waren de Lutternaren die wederom aanspraak konden maken op de openingstreffer Ewoud Altena vond de mee op gekomen Glenn Kupers die in vrijstaande positie over de kruising schoot en Altena direct erop slalomde direct erop door de SCD verdediging maar ook hij zocht het te hoog.  Na ruim een half uur konden de meegereisde Lutten supporters opgelucht adem halen toen doelman Mulder het schot van Mathijs Schumacher uitstekend pakte. Het leek erop dat de beide ploegen met de brilstand zouden gaan rusten, maar het waren de Lutternaren die  lachend de kleedkamers opzochten. Doelman Mulder maakte op een uitstekend wijze in de 44e minuut een bal van Erik Wencker onschadelijk gelijk nam Lutten de aanval over de bal kwam op rechts bij de vrijstaande Nick Lamberink zijn scherpe voorzet werd door Ewoud Altena eenvoudig binnen gelopen 0 – 1.                                                                                                                                                                                  

Gelijk in de tweede helft leek Lutten verder afstand te nemen van SCD’83 maar doelman Robert Withaar maakte met een knappe reactie het schot van Ronald Kosse onschadelijk. Het lukte SCD’83 in de 56e minuut op gelijk hoogte te komen Mathijs Schumacher van Aron Drent tegen de strakke bal in de hoek had Lars Mulder geen antwoord 1 – 1. Beide ploegen probeerden daarna de winst naar zich toe te halen dit bracht leuke momenten op voor beide doelen maar de schoten misten de juiste richting of de doelmannen wisten van geen wijken. In de slotminuten hielden de Lutten fans hun adem in zou hun ploeg op de valreep dan toch nog verliezen van SCD’83, ondanks dat doelman Mulder de nodige moeite kende met het schot van Ramon Hulleman pakte hij deze zij het in 2e instantie.

VideosamEnvatting

https://youtu.be/_Q7a3o3BCrk