Menu
SCD’83 gelijk tegen HTC
01 september 2019

SCD’83 gelijk tegen HTC

Thuis op het sportpark “de Boekweit” trof SCD’83 in hun eerste bekerwedstrijd van dit seizoen een oude bekende tegen HTC uit Zwolle.

Ondanks mogelijkheden voor Ramon Hulleman en Martijn Ballast kwam de ploeg van trainer Tempelman in de eerste 45 minuten niet tot scoren, pal voor het rustsignaal hadden de gasten de score kunnen openen via Martin Pot maar zijn vizier stond te hoog gericht. 

In het tweede deel keek SCD’83 al snel tegen een achterstand aan via een strafschop tekende Stan Wissink in de 48e minuut voor   0 – 1. Zeven minuten later zette Patrick Maat zijn ploeg zelfs op 0 – 2. SCD’83 nam daarna meer en meer het initiatief maar het duurde tot in de 81e minuut voordat de ploeg dichterbij kwam, met een geweldig schot van afstand schoot Mathijs Schumacher de 1 – 2 binnen. En in de 87e minuut was het invaller Ingwer Huizinga die de 2 – 2 op aangeven van Ramon Hulleman binnen schoot. OZC volgende week zaterdag gastheer voor SCD’83 won zijn wedstrijd in en tegen ’s Heerenbroek nipt met 0 – 1.

Foto's

Klik hier voor foto's van de wedstrijd door fotograaf Erik Pouls.