Menu
SCD’83 heeft slechte avond in Hollandscheveld
17 april 2019

SCD’83 heeft slechte avond in Hollandscheveld

SCD’83 heeft dinsdagavond slecht gepresteerd en gespeeld in en tegen Hollandscheveld. Na het laatste fluitsignaal in de schemer van scheidsrechter mevrouw Judith ter Bork stond het 3 – 1 voor de thuisploeg in deze inhaalwedstrijd.

In de eerste helft werd er niet gescoord ondanks dat beide ploegen kansen kregen, het waren de doelmannen die doelpunten in de weg stonden. In de 26e minuut had SCD’83 geluk toen de kopbal van Mike de Jonge via onderkant lat het veld weer instuiterde. Op slag van rust haalde SCD’83 opgelucht adem toen Thomas Snoeijer ondanks de diepe wond in z’n kin die hij opliep met een verdedigende actie de strijd kon vervolgen. Rust 0 – 0.

In de tweede helft kwam SCD’83 in de 66e minuut op voorsprong, een vrijetrap van Martijn Ballast werd door Thomas Snoeijer binnen geschoten 0 – 1. Lang stond deze stand niet op het scorebord, in de 71e minuut kopte Robin Sikken de vrijetrap van Mark van Nuil knap achter Jelmer Koes 1 - 1. Gelijk erop ging scheidsrechter Bork de fout in toen Ramon Hulleman binnen de beruchte lijnen werd neergelegd, vriend en vijand verwachte dat de referee een strafschop aan SCD’83 zou geven maar ze wuifde deze weg tot grote opluchting van Hollandscheveld en gaf een corner. In de 78e minuut deed zich een gelijk situatie voor binnen de 16 voor het doel van SCD’83 en daar waar de scheidsrechter even daarvoor door liet spelen legde ze tot verbazing van iedereen de bal nu wel op de stip. Robin Sikken knalde de bal hard achter Jelmer Koes 2 – 1. SCD’83 was gebroken en in de 89e minuut vergrote Mathijs Snippe de stand naar 3 – 1. Zaterdag kan SCD’83 zich herstellen het speelt dan om 14.30 uur in Nijeveen tegen SVN’69.