Menu
SCD’83 wint ook bij Fit Boys
09 december 2018

SCD’83 wint ook bij Fit Boys

SCD’83 pakte afgelopen zaterdag zijn derde overwinning op rij. Na winst in Bant en vorige week thuis tegen SVN’69 reisde de ploeg van trainer Tempelman zaterdag af naar Beilen voor de uitwedstrijd tegen het lastige Fit Boys.

Na 5 minuten kreeg de thuisploeg een enorme goede mogelijkheid om de score te openen maar Jelmer Koes stond succes voor Jonathan Schans in de weg. Beide ploegen hielden elkaar goed in overwicht met kansjes over en weer en in de 39e minuut werd Ingwer Huizinga binnen de 16 door Fit Boys verdediger Wilco Stevens onjuist tot staan gebracht, strafschop oordeelde scheidsrechter Menno van Eijden die door Martijn Ballast werd binnengeschoten 0 -1. 

Al snel in de tweede helft 47e minuut stond de thuisploeg op gelijkhoogte door Bart van der West 1 – 1. Fit Boys hield de score lange tijd op deze gelijke hoogte maar in de 80e minuut kwam SCD’83 op voorsprong, Leon Breukelman krulde op een prachtige wijze de vrije trap van zo’n 20 meter onhoudbaar binnen achter doelman Peter Jan Oosting 1 – 2. Daarna hield SCD’83 de poort dicht en pakte zijn derde overwinning op rij. Volgende week de laatste wedstrijd van dit jaar thuis tegen BSVV.

Foto's

Voor foto's van de wedstrijd door fotograaf Erik Pouls, klik hier.