Menu
Seizoensafsluiting van SCD'83 groot succes
12 juni 2019

Seizoensafsluiting van SCD'83 groot succes

Zaterdag 25 mei was de seizoen afsluiting van SCD ’83 op sportpark de Boekweit. De middag/avond gevuld met voetbal en gezelligheid, was voor de vele aanwezigen een groot succes.

De middag begon met alle laatste wedstrijden van de vier seniorenteams van SCD. Het 1e team en 3e team speelden beide gelijk. Het 2e en 4e verloren helaas. Maar dat drukte de pret niet die zou gaan volgen.

De G-voetballers trapten de feestmiddag af met een wedstrijd op het kunstgrasveld. Onder leiding van de kersverse verenigingsscheidsrechter Stan Timmerman lieten de beide teams hun kunsten zien in de brandende zon. Ondanks dat één team redelijk overtuigend wist te winnen, waren beide teams vrolijk toen zij na de wedstrijd allemaal een applaus kregen van de aanwezigen.

Aan het begin van de avond namen de oud-teams van het tweede en derde elftal het tegen elkaar op. Beide teams wisten in het verleden kampioen te worden. De wedstrijd kwam wat traag op gang, maar ontpopte zich uiteindelijk tot een ware titanenstrijd. Nadat oud-drie verrassend de leiding nam, wist oud-twee zich toch terug te knokken en met 2-1 te winnen. Ook deze wedstrijd stond onder leiding van Stan Timmerman.

Na die wedstrijd ging de barbecue op vol gas en hing er de hele avond nog een gezellige sfeer op de Boekweit.
Bijlage bekijken