Menu
Staf SCD '83 1 en 2 compleet
11 juni 2020

Staf SCD '83 1 en 2 compleet

Vorige week stond de eerste training onder leiding van de nieuwe trainer Pim Donker op het programma. De selectie van vorig seizoen blijft helemaal intact. Na de winterstop sloten talenten Dimitri Tempelman en Aron Drent aan als A-junioren, beide hebben zich in een razendsnel tempo aangepast en brengen het teamniveau omhoog. Ook blijft Vince Snoeijer nauw betrokken bij het eerste. Tevens blijft de ervaren Erik Wenker ook nog een jaartje voetballen.

Alleen Thomas Snoeijer ontbrak als speler, maar hij wordt nu de assistent van Pim. ‘’Door mijn blessure kan ik niet meer het uiterste geven binnen de lijnen, maar ik ben nog wel van waarde voor het team’’, vertelt Thomas.

 Twee jaar geleden scheurde Thomas zijn kruisband af. Iets waar hij tot op de dag van vandaag last van heeft. ‘’Ik ben altijd een speler geweest die het gedaan heeft op kracht, inzicht en inzicht. Voor een verfijnde motoriek moet je niet bij mij zijn. Een kruisband-blessure werkt hierin dan allesbehalve mee’’, vertelt Thomas. Ook zijn werk en de werkzaamheden voor de Businessclub Dedemsvaart zijn tijdrovend. ‘’Op deze manier blijf ik toch verbonden aan het team, iets waar ik heel blij mee ben’’.

Thomas en Pim kijken uit naar het aankomende seizoen met SCD ’83 1. ‘’We hebben een goede, talentvolle groep staan. En om dan Thomas, die perfect weet wat er in zo’n groep speelt naast mij te hebben, zijn we er helemaal klaar voor’’, vertelt Pim.

De volledige staf van SCD ’83 1 bestaat uit:

 - Bert van Os (Leider)
- Wilfred Hiddink (Leider)
- Marco Rouw (Keeperstrainer)
- William vd Belt (Vlagger)
- Chiel Dunnewind en Lisanne Ballast (Fysio)

 Ook SCD ’83 2 heeft de zaakjes goed op orde. Na het vertrek van trainer Nexhat Berisha, nemen Herman Dekker, Martijn Bouwman en Joeri Wulff het stokje over als een trainer/leider trio. ‘’We gaan alles samen doen. We hebben er ontzettend veel zin in om volgend seizoen in deze setting aan de slag te gaan’’, vertelt Martijn.