Menu
Verslag: SCD'83 - Voorwaarts V. (1-0)
09 september 2018

Verslag: SCD'83 - Voorwaarts V. (1-0)

Voor beide teams was het de tweede wedstrijd in het bekertoernooi. En beide teams hadden hun eerste wedstrijd gewonnen. Er stond vanmiddag iets op het spel. De winnaar zou een goede stap voorwaarts maken richting de tweede ronde van deze bekercompetitie.

In het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd waarbij Voorwaarts richting het doel iets gevaarlijker was. Maar gaande weg de eerste helft was het SCD ’83 die het spel overnam. Zo rond een half uur stonden spelers van SCD drie maal alleen voor de doelman of hadden een redelijke scoringskans. Maar vlak voor rust was het Voorwaarts dat enkele goede mogelijkheden kreeg. Derhalve was de ruststand 0 – 0.

Direct na rust waren het de SCD aanvallers die weer van zich lieten spreken. Maar kwamen echter niet tot scoren. Daarna was het Voorwaarts dat aangaf ook mee te doen. Maar ook zij konden het net niet laten bollen. Dat deed Tim Dekker wel met een prachtige kopbal. Maar helaas voor hem was het de grensrechter die buitenspel aangaf. Ten onrechte. Het was buitenspel maar niet van Tim. De score kon weer van het bord. Maar het gevoel bleef. Enkele minuten later was het wel raak en wederom was het Tim Dekker, 1 – 0. Nu omzeilde hij de buitenspelval en alleen voor de doelman van Voorwaarts wist hij er wel raad mee. Met name SCD kreeg hierna enkele mogelijkheden. In blessure tijd probeerde Voorwaarts het nog eens maar helaas voor hen hing de lat iets te laag.

Drie jonge spelers, net uit de A jeugd ( tegenwoordig onder de 19 jaar ) stonden in de basis. Alsof zij er al jaren stonden. Perfect.

Door Jos Reuvekamp

Foto's

http://bit.ly/2CAArlI