Menu

VRijwilligers

 

 

 

 

 

 

trots op onze Vrijwilligers

Vrijwilligers... een vereniging kan er niet genoeg van hebben. We zijn erg trots op alle vrijwilligers binnen SCD'83 die zich belangeloos inzetten voor onze club. Van de onderhoud van het sportpark tot barpersoneel en van (jeugd)leider tot scheidsrechter, we hebben ze allemaal nodig en daar zijn we ze ook dankbaar voor. Een vereniging ben je tenslotte samen.

Een tekort...

Helaas wordt het ook steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden. Het komt dan ook wel eens voor dat bepaalde zaken blijven liggen of niet (goed) uitgevoerd kunnen worden. Dit is jammer, maar misschien is dit probleem wel op te lossen. Heb jij nog een paar uurtjes in de week of maand over en wil je op jouw eigen manier een steentje bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger! Spreek ée´n van de bestuursleden aan voor meer informatie.

VACATURES: KANTINEDIENST ZATERDAGOCHTEND

Op dit moment zoekt de kantinecommissie vier personen die kantinediensten willen draaien. Het gaat om de zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur. Ben of ken jij degene die wij zoeken? Meld je dan bij Gerhard Schuurhuis (06-13156359).