Menu
Waardering voor vrijwilligers!
27 december 2018

Waardering voor vrijwilligers!

Op vrijdag 21 december 2018 was Clubhuis de Basis goed gevuld. Gevuld met het goud van de vereniging. Allemaal vrijwilligers.

Het bestuur van SCD’83 had gemeend eens iets anders te willen organiseren dan het kleine bedankje dat zij elk jaar liet bezorgen bij iedere vrijwilliger.

Dit jaar had zij bedacht om voor alle vrijwilligers een “Kerstborrel” te organiseren. Naast het drankje was er ook gezorgd voor een uitstekend warm en koud buffet. Natuurlijk verzorgd door één van onze hoofdsponsors Arizona Snack & Dinner. Daarnaast waren enkele heren uit de seniorenteams bereid gevonden om iedereen van een drankje te voorzien.

Na een bedankje uitgesproken door de voorzitter was er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje het jaar nog eens te bespreken en vooruit te zien naar volgend jaar. De sfeer was goed en het eten was verrukkelijk. Vele positieve reacties voor deze manier om het jaar af te sluiten. Zeker voor herhaling vatbaar, was de mening van velen.

Het bestuur is blij met deze positieve geluiden en zal zich dan ook zeker beraden het niet bij een eenmalige gebeurtenis te laten.